pátek 13. února 2015

Stroganov z teľacieho mäsa


















Suroviny


1PL Ghee
1 cibuľa
1 strúčik cesnaku
cca 700g teľacieho mäsa
cca 8 kyslých uhoriek
300g mrazeného hrášku
3PL kečupu
1KL horčice
himalájska soľ


Postup

Stroganov je ideálny na prípravu v kuchte.
Roztopíme si ghee, opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, nakoniec pridáme pretlačený cesnak a pridáme na prúžky nakrájané mäso. Krátko popražíme, kým sa zatiahne, potom pridáme na maličké kocky nakrájané kyslé uhorky, podlejeme dostatkom vody, natlakujeme kuchtu a na najnižšom plameni varíme asi 40 minút. Kuchtu otvoríme, pridáme hrášok a po pár minútach dochutíme kečupom a horčicou. Podľa chuti dosolíme a podávame s ryžou.



0 komentářů:

Okomentovat