Suroviny
1,5l zeleninového vývaru
1PL Ghee
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
2KL strúhaného zázvoru
2 mrkvy
2 hrste mladého hrášku
200g hodvábneho tofu
125g ryžových rezancov
2,5PL svetlého misa
70ml vody
1KL strúhaného zázvoru
mladá cibuľka (sušená cibuľa)
Postup
V hrnci si rozpustíme ghee a opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, neskôr pridáme pretlačený cesnak a 2KL nastrúhaného zázvoru. Prilejeme vývar, pridáme nakrájanú zeleninu a varíme 5-7 minút. Potom pridáme ryžové rezance a na kocky nakrájané tofu. Dovaríme 3 minútky a odstavíme z plameňa. Miso si rozmiešame vo vode a pridáme KL strúhaného zázvoru. Miso mix jemne rozmiešame polievke. Nakoniec na tanieri dozdobíme nakrájanou jarnou cibuľkou (alebo sušenou).
0 komentářů:
Okomentovat